این مطالب برای شما کاربران پیشنهاد میشود

blank
نوت برداری

شکست ناموفق(جعلی)


توضیحات مقاله

شکست ناموفق(جعلی)

شکست ناموفق(جعلی)

استراتژی معاملاتیِ شکست ناموفق:

گاهی اوقات وارد معامله ای میشویم و مطمئن هستیم که بازار در جهت مورد نظر ما پیش میرود، سپس بازار سریعا در جهت مخالف ما حرکت میکند. گاهی اوقات، شکست یک سطح را معامله میکنیم ولی ایست ضرر زده میشود.

این حالت شکست ناموفق است که همیشه در بازار رخ میدهد. این حالت نتیجه رفتار گله ای است که توسط معامله گران مبتدی صورت میگیرد.و باعث میشود که اکثر معامله گران در سقف بخرند و در کف بفروشند. معامله گرِ پرایس اکشن میتواند سود کلانی از شکست ناموفق بگیرد.

درصد زیادی از سود بازار از طریق شناسایی شکست ناموفق و استراتژی معاملاتی فیکی حاصل میشود. با استفاده از الگوهای شکست ناموفق و ستاپ فیکی میتوان به راحتی از اشتباه دیگران سودآور شد. به همین دلیل، اکثر معامله گران ضرر میکنند. ولی معامله گرانی که اطلاعات کامل دارند و مجرب هستند، میتوانند به راحتی سودآور شوند.

در این مقاله نحوه سودگیری از رفتار گله ای را بررسی میکنیم. این رفتار باعث میشود که اکثر معامله گران در جهت بازار حرکت کنند، در حالی که بازار در حال تغییر جهت است.

شکست ناموفق چیست؟

شکست ناموفق زمانی اتفاق می افتد که بازار سعی دارد معامله گران را فریب دهد. در چنین حالتی بازار یک سطح حمایت یا مقاومت را تست میکند و این سطح را  میشکند، ولی سپس بازار برمیگردد و در بالا یا پایین سطح مورد نظر بسته نمیشود.

بنابراین بازار در آنطرف سطح حمایت یا مقاومت بسته نمیشود. سپس یک سایه شکل میگیرد که نشاندهنده شکست ناموفق است. پس باید بتونیم از چنین فرصتی سود بگیریم نه اینکه طعمه شویم.

 

1 - شکست ناموفق(جعلی)

 

در اینجا مثالی از شکست ناموفق در یک سطح کلیدی را داریم.

در شکست ناموفق باید صبر کنیم تا جهت بازار مشخص شود و بازار برگردد.

وقتی شکست ناموفق رخ میدهد، معامله گران مبتدی فکر میکنند که بازار در روند است و سریعا وارد بازار میشوند. پس قبل از اینکه بازار در سطح حمایتی یا مقاومتی برگردد، مبتدی ها به دنبال این هستند که سریعا وارد بازار شوند.

رفتار گله ای باعث میشود که معامله گران در زمانی احساس میکنند بازار امن است وارد شوند. اما بازار آنها را فریب میدهد. تنها دلیلی که معامله گران ضرر میکنند اینست که معاملات آنها بر اساس احساسات است.

وقتی بازار خیلی قوی یا ضعیف باشد، آنگاه اکثر معامله گران فریب میخورند و فکر میکنند که باید در جهت مومنتوم معامله کنند.

اما حقیقت این است که بازار همیشه در نوسان است و هیچوقت برای مدت طولانی در یک خط راست حرکت نمیکند. به این حالت میگوییم ” برگشت به میانگین”.

ما همیشه باید برخلاف اکثریت فکر کنیم تا بتوانیم پول را از دست معامله گران ضعیف دربیاوریم.  به همین دلیل وقتی شکست ناموفق شکل میگیرد، باید خیلی منظم باشیم.

انواع مختلف شکست ناموفق:

۱-دام کلاسیک در سطوح کلیدی بازار:

دام خریدار و فروشنده، معمولا الگویی است که از ۱ تا ۴ شمع تشکیل شده است. و در این الگو، شکست ناموفق در سطح کلیدی بازار رخ میدهد.

وقتی بازار به یک سطح کلیدی نزدیک میشود، چند شمع بزرگ شکل میگیرد. سپس شکست ناموفق شکل میگیرد.

این حالت به این دلیل رخ میدهد که این سطوح همانند یک آهن ربا عمل میکنند و بازار بازار به سرعت به سمت آنها کشیده میشود. به همین دلیل وقتی مومنتوم در سطوح کلیدی افزایش میابد، معامله گران مبتدی فکر میکنند که سطح مورد نظر در حال شکست است.

در صورتی که چنین نیست و بازار در حالت وکیوم میباشد. پس در چنین حالتی، معامله گرانی مبتدی فریب میخورند و در جهت شکست معامله میکنند.  پس بدین ترتیب در دام خریدار یا فروشند می افتند.

وقتی یک حرکت صعودی بالاتر شکل میگیرد، مبتدی ها نمیتوانند طمع خود را کنترل کنند و سریعا در سطح مقاومتی و یا در بالای آن میخرند. چون مطمئن هستند که مومنتوم قوی است و بازار میتواند این سطح مقاومتی را بشکند.

سپس بازار کمی بالاتر از این سطح مقاومتی قرار میگیرد و بعد سفارش مبتدی ها را انجام میدهد. سپس غول بازار وارد میشود و بازار را به سمت پایین میکِشد. بدین ترتیب مبتدی ها به دام می افتند و پوزیشن خرید آنها وارد ضرر میشود.

۲-شکست ناموفق در بازار اصلاحی:

شکست ناموفق در بازار اصلاحی خیلی رایج است. گاهی اوقات بنظر میرسد که یک دامنه معاملاتی در حال شکست است و به راحتی به دام میوفتیم.

بهترین راه برای جلوگیری از این حالت این است که صبر کنیم تا بازار در تایم روزانه، خارج از دامنه معاملاتی بسته شود. سپس میتوانید منتظر بمانید تا سیگنال پرایس اکشن در جهت شکست شکل بگیرد.

 

2 - شکست ناموفق(جعلی)

 

۳-ستاپ فیکی (شکست ناموفق در اینسایدبار):

ستاپ فیکی یکی از مهمترین ستاپ های پرایس اکشن است. و یادگیری آن کمک زیادی به درک پویایی بازار میکند.

برای اینکه ستاپ فیکی شکل بگیرد، باید در ابتدا یک ستاپ اینسایدبار داشته باشیم و بعد شکست ناموفق در اینسایدبار شکل بگیرد. پس وقتی ستاپ اینسایدبار شکل میگیرد، باید منتظر باشیم که شکست نادرست در شمع اینساید یا شمع مادر رخ دهد.

شکست ناموفق میتواند تغییراتی در روند بلندمدت ایجاد کند:

معامله گران میتوانند از پرایس اکشن استفاده کنند تا شکست ناموفق را پیش بینی کنند.

همچنین باید دقت کنیم که شکست ناموفق معمولا در سطوح کلیدی حمایت و مقاومت شکل میگیرد. و باعث میشوند که تغییر اساسی در جهت قیمتها و یا حتی در جهت روند ایجاد شود.

باید به سایه شمع ها که در سطوح کلیدی بازار شکل میگیرد، دقت کنیم. باید دقت کنید که قیمتها چگونه واکنش داد اند و در کجا بسته شده اند. اگر بازار نتواند فراتر از یک سطح کلیدی بسته شود و بعد سایه شکل بگیرد، آنگاه یک شکست ناموفق خواهیم داشت.

اکثر مواقع قیمتها میتوانند از یک سطح حمایتی یا مقاومتی عبور کنند، اما نمیتوانند در آنطرف سطح بسته شوند و بعد یک سایه شکل میگیرد.

این حالت نشان میدهد که شکست ناموفق داریم. وقتی بازار یک سطح را تست میکند ولی نمیتواند در آنطرف بسته شود، انگاه اصلاح خواهیم داشت و یا تغییراتی در روند شکل میگیرد.

پس قیمت پایانی یک شمع خیلی مهم است. و قیمت پایانی شمع ها در چارت روزانه، مهمترین سطحی است که باید در نظر بگیریم.

تاریخ تکرار میشود:

در چارت زیر یک سیگنال خیلی خوب برای شکست ناموفق داریم. در اینجا قیمت ها سعی کرده اند که به سمت بالا حرکت کنند و یک سقف بالاتر شکل دهند. اما قیمتها برگشته اند.

این یک ستاپ فیکی است و این استراتژی معاملاتی پرایس اکشن برای چندین دهه است که به درستی عمل کرده است.

 

3 - شکست ناموفق(جعلی)

نتیجه گیری:

اگر به عنوان معامله گر متوجه نشویم که چه زمانی بازار به دنبال اینست که ما را فریب دهد، آنگاه حتما ضرر خواهیم کرد.

اگر به پرایس اکشنی که در سطوح کلیدی و در تایم روزانه شکل میگیرد دقت کنیم، آنگاه به راحتی میتوانیم شکست ناموفق را شناسایی کنیم.

تمام روش های تحلیل تکنیکال را کنار بگذارید وفقط به دنبال یادگیری شکست ناموفق باشید. فقط در اینحالت جزء ۹۵ درصد از معامله گرانی خواهید بود که از روش های قدیمی و ناکارآمد استفاده نمیکنند.

جهت آشنایی بیشتر با ستاپ های نایل فولر، میتوانید به کورس پرایس اکشن با نایل فولر مراجعه کنید.

 

نویسنده و مترجم:مهسا فتحعلی زاده

Rating: 4.0/5. From 7 votes.
Please wait...
مقالات مرتبط

افزودن نظر

Responses

    2019 سپتامبر 24 -

    عالییی بود ممنون

    Rating: 5.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
    2019 سپتامبر 26 -

    با تشکر از شما

    Rating: 4.0/5. From 1 vote.
    Please wait...
دوره های مرتبط

جای عکس مقاله
جای عکس مقاله
جای عکس مقاله
جای عکس مقاله
هر گونه کپی برداری از محتوای وبسایت پیگرد قانونی دارد. طراحی توسط آرتایار